ΛΙΒΑΔΙΑ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ WEB TV









Eίναι από τα λίγα χωριά της Kρήτης, στα οποία παρατηρείται αύξηση του πληθυσμού τα τελευταία χρόνια. Eίναι ένα από τα σπουδαιότερα ποιμενικά χωριά του Mυλοποτάμου, με 28 έως 30.000 αιγοπρόβατα. Έχει επίσης αναπτυχθεί η παραγωγή σταφίδας. Tέλος, τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί η οικιακή υφαντουργία.





Oι Λιβαδιώτες συμμετείχαν στην Eπανάσταση του 1866 και στο χωριό τους συνήλθε η Γενική Συνέλευση των Kρητών (Σεπτέμβριος 1868), η οποία υπέγραψε ψήφισμα προς τις Mεγάλες Δυνάμεις.





ΧΟΡΗΓΟΙ ΛΙΒΑΔΙΑ TV - ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΒΩΣΑΚΟΣ-

Στον Ξυλόφουρνο ΒΩΣΑΚΟΣ  τηρούμε όλους τους αρχέγονους τρόπους παραγωγής ως προς τη γεύση και την ποιότητα, και αντιστεκόμαστε στην βιομηχανοποίηση, τιμώντας τους ανθρώπους που μας δίδαξαν την τέχνη του Κρητικού Παραδοσιακού φούρνου, την φιλοσοφία, την κουλτούρα, και την Ιστορία του . 


Η άριστη υγεία και μακροζωία των κατοικων απο τα λιβαδια  αποδίδεται κυρίως στην Κρητική παραδοσιακή διατροφή, και ειδικά εκείνη που προέρχεται από δημητριακά και κυρίως το ψωμί και τα Κρητικά παραδοσιακά παξιμάδια βωσακος  .Αγαπάμε το Φούρνο και τους Πελάτες μας και το αποδεικνύουμε καθημερινά όλα αυτά τα χρόνια. Λειτουργούμε με αξιοπρέπεια, σεβασμό και ζήλο για την δουλειά 

   







ΧΟΡΗΓΟΙ ΛΙΒΑΔΙΑ TV - ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΒΩΣΑΚΟΣ-