ΣΗΤΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ TV



Το γραφείο μας δραστηριοποιείται στον τομέα των μεταφορών από το 1952 με υπευθυνότητα κοντά στον πελάτη.
eimeil  michalis.tsikalakis@gmail.com

             
Αναλαμβάνουμε τις μεταφορές και τις μετακομίσεις σας με αξιόπιστους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα, έτσι  ώστε τα εμπορεύματα να φτάνουν με ασφάλεια στον προορισμό τους και χωρίς φθορές.
Επίσης αναλαμβάνουμε τη μεταφορά των εμπορευμάτων σας και στο εξωτερικό όπως Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ουκρανία.
eimeil  michalis.tsikalakis@gmail.com

Στη μεταφορά της οικοσκευής σας αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και το αμπαλάζ των πραγμάτων σας.Φορτώσεις από Σητεία και 
παράδοση κατ΄οίκον στην Αθήνα αμέσως την 

επομένη ημέρα κάθε Δευτέρα και Πέμπτη





ΣΕΜ Τα γραφεία μας στον Πειραιά εδρεύουν στην οδό Σπύρου Πολυκράτη 32 Λαχαναγορά Ρέντη.
Τηλέφωνο
210 4820 850    
  &  210 4814 833 
Πάντα κοντά σας με υπευθυνότητα και συνέπεια!

Σητεία
 
Το όμορφο φυσικό τοπίο, τα μνημεία που υπάρχουν, οι ωραίες παραλίες, το καλό φαγητό και οι φιλόξενοι κάτοικοι της Σητείας την κάνουν ιδανικό προορισμό για διακοπές στην Κρήτη.

 Η Σητεία που είναι μια κωμόπολη στον νομό Λασιθίου είναι ανεπτυγμένη τουριστικά και προσφέρει στους επισκέπτες σύγχρονες ανέσεις για τις διακοπές τους.



 Επιπλέον το γεγονός ότι διαθέτει δικό της αεροδρόμιο με απευθείας σύνδεση με το αεροδρόμιο της Αθήνας την κάνει ακόμα πιο προσφιλή. Στην Σητεία οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν όμορφους αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους από διάφορες ιστορικές περιόδους και να επισκεφτούν τα μουσεία, τα μοναστήρια και τις εκκλησίες της. Επίσης η Σητεία διαθέτει μια απέραντη παραλία με αμμουδιά και πεντακάθαρα νερά, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε αμέτρητα θαλάσσια σπορ, να χαλαρώσετε κάτω από τον ζεστό ήλιο και να απολαύσετε κολύμπι.


 Δυο ακόμα όμορφες παραλίες της Σητείας είναι η Χιόνια και το Πλατάνι που αν και δεν είναι τόσο κοσμοπολίτικες όσο η παραλία της Σητείας είναι εξίσου όμορφες με κρυστάλλινα νερά. Η Σητεία παρόλο που έχει ανεπτυγμένη τουριστική υποδομή διαφέρει λιγάκι από τα υπόλοιπα τουριστικά θέρετρα της Κρήτης . Οι ρυθμοί της είναι πιο χαλαροί και τα βράδια κυλούν ξέγνοιαστα με διάφορα πολιτιστικά δρώμενα αλλά και γλέντι και διασκέδαση. Η Σητεία σας περιμένει και δεν έχετε παρά να κλείσετε τώρα ταακτοπλοϊκά εισιτήρια σας.Λιμάνι Σητείας
Από το λιμάνι του Πειραιά αναχωρούν επιβατικά πλοία με προορισμό τη Σητεία με πολύ πυκνά και τακτικά δρομολόγια.Κλείστε online τα ακτοπλοϊκά εισητήρια σας μέσα από το Aktoploika.gr και ταξιδέψτε στην Κρήτη άνετα και ξέγνοιαστα. Το ταξίδι από τον Πειραιά στη Σητεία διαρκεί περίπου 10 ώρες. Η περιοχή γύρω από το λιμάνι της Σητείας είναι πολύ όμορφη και διαθέτει πολλές ταβερνούλες, εστιατόρια και καφετέριες. 

ΣΕΜ Τα γραφεία μας στον Πειραιά εδρεύουν στην οδό Σπύρου Πολυκράτη 32 Λαχαναγορά Ρέντη.
Τηλέφωνο 210 4820 850      &  210 4814 833
Συνδέσεις με άλλα λιμάνια
Η Σητεία εχει ακτοπλοϊκη συνδεση με τα εξης λιμανια: Πειραιας, Ηρακλειο, Καρπαθος, Κασος, Μηλος, Ροδος, Σαντορινη.Ακτοπλοϊκα Εισιτήρια
Μπορειτε πλεον να κανετε online κρατησεις ακτοπλοϊκων εισητηριων για Σητεια μεσα απο το Aktoploika.gr. Αν σκοπευετε να ταξιδεψετε κατα τους μηνες Ιουλιο και Αυγουστο καλο ειναι να εχετε κανει την κρατηση σας αρκετες μερες ή εβδομαδες νωριτερα για να αποφυγετε τυχον απροοπτα. Θα πρεπει επισης να γνωριζετε οτι τα ακτοπλοικαεισητηρια μετ’ επιστροφη συμπεριλαμβανουν συνηθως ενα σημαντικο ποσοστο εκπτωσης.

Συγκοινωνία 

Στο αεροδρόμιο, το λιμάνι και την πόλη της Σητείας υπάρχουν στάσεις λεωφορείων για τις κοντινές παραλίες αλλά και για τους υπόλοιπους νομούς της Κρήτης. Τα δρομολόγια των λεωφορείων στη Σητεία, όπως φυσικά και στους υπόλοιπους νομούς και χωριά της Κρήτης,



 λειτουργούν όλη την μέρα μέχρι αργά το βράδυ και είναι πυκνά και τακτικά. Επιπλέον στη Σητεία υπάρχουν πολλά ταξί που θα σας μεταφέρουν όπου εσείς επιθυμείτε. Μπορείτε όμως να ενοικιάσετε και κάποιο όχημα από τα  γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων και μοτοποδηλάτων που υπάρχουν. Με ένα ενοικιασμένο αυτοκίνητο ή μηχανή σίγουρα η περιήγηση σας στο νησί γίνεται πολύ πιο εύκολα και ευχάριστα. 


http://www.aktoploika.gr/crete/index_sitia.htm
Χρησιμα linksΕνοικιασεις ΑυτοκινητωνΑεροπορικα Εισιτηρια

LIVE    ποδοσφαιρο   σητεια σπορ  TV









































            

      eimeil  michalis.tsikalakis@gmail.com